В превод това изречение означава: „Нужен ни е човек с много енергия и идеи, който бързо да се ориентира в динамична среда.“

 

Основното ни изискване е да демонстрира отговорност, познания, опит и свежи идеи. За тази цел сме подготвили малко предизвикателство. Ако смяташ, че именно ти си издирваният от нас човек – прати ни един свой проект, реализиран или не, но който смяташ за показателен по отношение на способностите ти. В случай че проектът ни заинтригува, ще те поканим да го представиш и лично да ни впечатлиш.

 

Не е необходимо за кандидатстването да ни изпращаш формални документи като автобиографии, CV-та, мотивационни писма и т.н. За нас е достатъчно да опишеш накратко опита си в областта на комуникациите и да ни изпратиш представяне на твой проект в избрана от теб форма.

 

Ако с лекота спечелиш симпатиите и уважението ни, с радост ще те поканим да се присъединиш към екипа ни!!!

 

В резултат ще имаш възможността да работиш по проекти на клиенти като Coca-Cola, Nestle, НР, Nivea, National Geographic, Cosmopolitan, ELLE и много други. Очакваме представянето ти на e-mail: office@apraagency.com или на адрес: София 1000, ул. Г С. Раковски 111.

 

Ти си на ход!!!

От екипа