Агенция APRA Porter Novelli спечели 5 награди на второто издание на BAPRA Bright Awards. PR компанията зае първите места в категориите Специално събитие и Иновативна кампания, съответно за проектите ЖИВЕЙ АКТИВНО! /Нестле България/ и По стъпките на Апостола /сп. National Geographic България/. Международно жури от експерти присъди на агенцията още три награди в категориите Кампания за устойчиво развитие /Моят зелен град за Coca-Cola/, Специално събитие /Аския за ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ/ и Агенция на годината.

 

25 агенции с 65 кампании се включиха в BAPRA Bright Awards 2011. Председател на 11-членното международно жури на конкурса е Пол Холмс – най-авторитетният анализатор на PR пазара в света. Той е основател на The Holmes Report Group, редактор и издател с повече от 20 г. опит в списването и оценяването на PR техники и предоставянето на съвети за PR агенции и клиенти. В журито членуват още комуникационни експерти от САЩ, Великобритания, Румъния, Германия, Словакия, Дания, Финландия, Чехия, Русия, Франция и Белгия, които са влиятелни фигури в световния PR бизнес, а част от тях са членове на най-голямата международна консултантска организация ICCO.

 

Основана през 1994 г., днес APRA Porter Novelli е сред водещите комуникационни агенции в България. Сред клиентите на компанията са Нестле България, Coca-Cola, HP, Санома Блясък България, Майкрософт България, Сименс Здравеопазване, Хенкел, Карлсберг България, Ромпетрол България, Байерсдорф България и много други.