Проектите на агенцията са отличени във всички възможни категории в конкурса

 

Агенция APRA Porter Novelli спечели 5 награди на третото издание на BAPRA Bright Awards. PR компанията зае първото място в категорията Кампания зa устойчиво развитие за проекта ЖИВЕЙ АКТИВНО! /Нестле България/. Международно жури от експерти присъди на агенцията още четири награди в категориите Агенция на годината, Комуникационна кампания на годината /ЖИВЕЙ АКТИВНО!/, Иновативна кампания /Уникален дизайн за уникална емоция/ и Специално събитие /Finlandia Design show/.

 

24 агенции с 67 кампании се включиха в BAPRA Bright Awards 2012. Председател на международното жури на конкурса е Пол Холмс – най-авторитетният анализатор на PR пазара в света. Той е основател на The Holmes Report Group, редактор и издател с повече от 20 г. опит в списването и оценяването на PR техники и предоставянето на съвети за PR агенции и клиенти. В журито членуват още комуникационни експерти от САЩ, Великобритания, Румъния, Германия, Словакия, Дания, Финландия, Чехия, Русия, Франция и Белгия, които са влиятелни фигури в световния PR бизнес, а част от тях са членове на най-голямата международна консултантска организация ICCO.

 

Основана през 1994 г., днес APRA Porter Novelli е между водещите комуникационни агенции в България. Сред клиентите на компанията са Нестле, Кока-Кола, Хюлет-Пакард, Майкрософт, Сименс Здравеопазване, Браун-Форман, Ромпетрол, Байерсдорф, АстраЗенека и много други.