Близо 40% ръст в оборота си от 2019 г. спрямо 2018 г. отбелязва PR агенцията APRA Porter Novelli и за втора поредна година оглавява класацията на в. Капитал за най-големите комуникационни агенции в България. Екипът на агенцията определя този успех като очакван и формулира най-важните стъпки, които водят към него.

“Три са основните стъпки, които ни водят до този успех за втора поредна година – хората, хората и пак хората. Това са клиентите, експертите от екипа ни и партньорите, с които работим. Имаме честта хората и от трите групи да са най-добрите на пазара в момента и при това положение успехът ни е логичен и очакван“, заяви основателят и генерален мениджър на агенцията Томислав Цолов.

APRA Porter Novelli е една от първите комуникационни агенции в България. Основана е през 1994 г. и днес е единствената българска агенция, която успява успешно да разширява и поддържа бизнес операции в 7 страни в региона.

Сред ключовите клиенти на агенцията са А1, Beiersdorf България, Bridgestone Europe НВ/СА, Нестле България, HP Inc. България, Иво Петров-Архитекти ООД, River Park Sofia, NEPI Rockcastle – компанията-собственик на Paradise Center и Serdika Center, General Dynamics, Domino’s Pizza, Caritas България, SDI, ЕСРИ България, Meridiam, Colgate, BIC и други.

APRA Porter Novelli е учредител на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) и от самото ѝ създаване екипът на агенцията работи за етичен и социално отговорен ПР бизнес в страната и региона. В последните години компанията развива и образователния си център APRA PN Academy, сертифициран от Министерството на образованието и науката, а като бенефициент по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” активно допринася за създаването на работни места за десетки млади професионалисти.

Благодарим на всички наши бивши, настоящи и бъдещи клиенти, за това което сме били, сме и ще бъдем – най-добрите сред добрите.