Агенцията ще се бори в две категории за наградите на американското издание PR News

ПР aгенция APRA Porter Novelli е единствената българска компания, достигнала до финал в две от категориите на наградите Platinum PR Awards тази година, които се раздават от PR News – едно от най-уважаваните издания за комуникации в САЩ. Номинациите на агенцията са в категориите „Лансиране на нов продукт“ и „Глобална ПР кампания“, съответно за кампаниите за NESCAFE DOLCE GUSTO на Нестле България и 100 години независимост на Република България. Всички финалисти могат да бъдат видяни на: http://www.prnewsonline.com/awards/platinumpr2010_event-finalists.html

 

PR News е седмично издание за комуникации с над 60-годишна история, което се интересува от най-значимите проекти, идеи и хора в ПР бизнеса. Всяка година експерти и екипи от цял свят се състезават за наградите Platinum PR Awards, които тази година ще бъдат раздадени в началото на октомври в хотел Grand Hyatt в Ню Йорк. Сред финалистите в категориите, където са номинациите на българската агенция, са и The Coca Cola-Company, Saab Automobile AB, Intel Corporation Global Communications Group и др.

 

APRA Porter Novelli беше единствената българска агенция със статуетка на международния PR конкурс SABRE, проведен по-рано тази година, в категорията „Медийно позициониране“, за съвместен проект със списание National Geographic. Агенцията е сред основателите на Българската асоциация на ПР агенциите /БАПРА/. Клиенти на компанията са HP, Coca-Cola, Нестле България, Санома Блясък България, Майкрософт, Ромпетрол България, Сименс България и много други.