Певицата Алисия засне ексклузивна фотосесия за българското издание на ELLE и смени осем визии – хеви метъл, хип-хоп, джаз, диско,…, сякаш всяка една от тях е не просто роля, а истинско призвание за нея. Обявена за модна икона, Алисия винаги успява да се носи по гребена на модните тенденции и да добавя нещо и от собствения си стил.

Любимият стил на Алисия е „Алисия”. Дрехите, които предпочита да носи, са черни рокли до коленете, с презрамки и деколте, което разкрива достатъчно, но не всичко. Това според нея е секси и женствено. За целта в къщата си в Парма има голям гардероб, който обаче все не й стига. Пред списание Elle тя споделя, че най-големият й моден страх е дрехата й да не се дублира с тази на друга жена в клип или на събитие. Следвайки добрия си вкус, който й е присъщ още от дете, но и заради „лошите неща, които се струпаха на Валери напоследък”, Алисия е обзавела дома си в стил фън шуй.

Сравнението с Виктория Бекъм не я притеснява, тъй като според самата нея в шоубизнеса е така – ако те е страх от мечки, не ходиш в гората. Късата коса при Алисия е по-скоро отмъщение поради катаклизмите, които е преживяла. От една страна, раждането и вероятната следродилна депресия е времето, когато Алисия рязко променя имиджа си. Страхотната си фигура пък дължи на тренировки във фитнеса, скуош и внимателно подбиране на храната, но признава пред Elle, че има и моменти, в които яде солети с шоколад.

На какви пластични операции се е подлагала, за какво се карат с Валери, какво ги свързва завинаги и ще се оженят ли през 2010 година, читателите ще открият в най-новия брой на списание Elle.

Списание Elle ще покаже на читателите си и задкулисни снимки от фотосесията, където целият екип се забавлява истински. В броя ще прочетете и видите как арт директорката на списание #1 в света на модата – Ралица издирва слама, която да използват за „кънтри” визията на Алисия, как топ гримьорът Кирил Чалъков пристига за снимки на „четири крака” и как главната редакторка на Elle Мария Георгиева танцува с огромна перука. Резултатът от настройването за смяната на всички визии: докато Алисия влиза в хеви метъл образ и крещи „Умри, гадна чалга!“, закача декора с електрическата китара и той се стоварва върху главата й.