Ексклузивно пред списание „Максимум“ за първи път Алисия с тъга споделя истината за изневярата на Валери. Чаровната попфолк певица с огорчение разкрива, че Николета е била с мъжа й в собственото й легло, но въпреки това не мрази нито него, нито съперницата си. Гласовитата изпълнителка признава, че е много наранена от предателството на любимия й, но унижението и болката, на които я е подложил младият национал, няма да й попречат да продължи да носи халката от него. Как се справя сама с отглеждането на сина си и би ли подновила връзката си с Валери, ако той я помоли за прошка, читателите ще открият само в декемврийския брой на „Максимум“.

 

Три успели жени споделят в откровен разговор пред списанието за техните сбъдната мечти. Параскева Джукелова, Жени Калканджиева и Евгения Банева позират със своите деца. Известните дами разкриват, че празниците им са се променили откакто имат семейства. Те наричат малчуганите своите „коледни чудеса“. Как празнуват популярните майки и какви са очакванията им за наследниците им читателите ще открият на страниците на новия брой.

 

За да затвърди представата, че декември е най-вълшебният месец през годината, „Максимум“ предлага разнообразни кулинарни идеи, с които почитателите на семейния уют да направят светлите семейни празници незабравими. Азис и Тони Стораро се превъплъщават в ролята на готвачи от световна класа. Двамата ще сготвят вкусни гозби и ще разкажат какво обичат да приготвят и похапват около празничната трапеза заедно със семействата и приятелите си.

 

Традиционно „Максимум“ предоставя на читателите си и уникалната възможност да разгледат гардероба на светските личности. През декември Цветелина Янева позира с някои от най-атрактивните си сценични модели. Хитовата изпълнителка притежава много маркови и дизайнерски тоалети, както и обувки на световноизвестни модни диктатори. Почитателите на престижните марки ще могат да се насладят на фееричните цветове и форми в изисканата колекция на младата певица.

 

Новият брой на „Максимум“ излиза на 30 ноември. Продължението на драматичното интервю за любовта и раздялата на Алисия с футболиста Валери Божинов четете ексклузивно в сп. Story на 10 декември.