През март читателите ще се насладят на уникалната подводна фотосесия на Алекс Раева и ще разберат истината за връзката й с DJ Дончо в най-откровеното й интервю. За първи път певицата признава, че са заедно и че въпреки слуховете, неговият брак е приключил преди началото на връзката им и разкрива кой е предприел първата крачка към другия. Чаровната изпълнителка не крие, че след тежката раздяла с Камен е изпаднала в депресия и се е изолирала от приятелите и близките си. Но в момента тя отново е влюбена и готова да твори музиката, която обича. Алекс с усмивка споделя , че вижда в очите на Дончо очите на бъдещите си деца. Певицата откровено споделя, че вече намира смисъла на живота в малките неща и не може да повярва, че парите, които е могла да вложи в екскурзии преди време, е похарчила за скъпи маркови обувки. Какви са плановете на най-новата светска двойка, как Алекс приема изневярата, готова ли е да се омъжи за Дончо и дали е имала интимна връзка със Слави Трифонов, очаквайте отговорите в ексклузивното интервю на списанието.

 

В новия си брой „Максимум“ има много изненади за своите верни читатели. В откровен разговор за живота и това, което им е донесла славата на техните половинки, застават Китаеца, Зара, Камелия Воче и Петко Димитров. Защо Ники Китаеца твърди, че Азис е сбъднал мечтите му, с кои известни фолк певици е спрягано името на бизнесмена Петко Димитров, притежаващ едни от най-посещаваните нощни клубове в столицата, защо Камелия Воче твърди, че е получила работата си, благодарение на своята популярност, как статута на Зара се е променил заради Христо Сираков и още други вълнуващи подробности, които съпътстват ежедневието им, читателите ще открият в новия брой на списанието.

 

През най-женския месец от годината пред списание „Максимум“ една от най-актуалните фолк певици Андреа показва колекцията си от модни уникати и аксесоари. Русокосата изпълнителка е привърженичка на ексцентричните сценични тоалети, но в ежедневието си като всяко младо момиче, предпочита дънките. Защо Андреа няма ниски обувки в колекцията си и каква изненада е приготвила за всички абитуриентки тази година, читателите ще открият през март на страниците на „Максимум“.

 

Мис България 2009 Антония Петрова допусна читателите на списанието до уникалния си дом. Почитателите на екстравагантни и нетрадиционни архитектурни решения, ще могат да се насладят на овалната й триетажна къща, в която няма ъгли. Защо красавицата и майка й са се заели сами с декорацията на това нестандартно и изпълнено с цветове място и прекарва ли скандалната миска достатъчно време у дома, читателите ще разберат от страниците на новия брой.

 

Списание „Максимум“ излиза на 26 февруари.