В новия си брой списание ELLE среща читателите с един от най-обсъжданите български актьори Валери Йорданов. Той разкрива, че въпреки самотата и трудните моменти, които е преживял след катастрофата в началото на миналото лято, сега е изпълнен с нови надежди и очаквания, свързани с филма „Кецове“, на който е сценарист и режисьор. Йорданов споделя, че лентата е вдъхновена от истории, които е преживял, но сюжетът им е доста променен, за да е по-интригуващ и въздействащ за зрителите. Младият баща споделя, че иска да осигури най-доброто бъдеще за дъщеря си Йована и да я научи да бъде самостоятелен човек, който не таи омраза в себе си. Актьорът признава, че за първи път е плакал пред някого след катастрофата, при която ранява тежко две момчета. Как се чувства след жестокия инцидент, кои са хората, които са го подкрепили и които са му най-близки – читателите ще открият само на страниците на списанието.

През април на корицата на ELLE е ослепителната Ванеса Паради. Съпругата на най-желания мъж на планетата Джони Деп откровено споделя, че ранната й слава я е отчуждила от приятелите й и от живота на нормална тийнейджърка, но въпреки това има моменти, които никога няма да забрави. Жената, която е считана за вдъхновение на Chanel разкрива, че е истинска късметлийка, защото може да прекарва повече време със семейството си и да пътува до различни екзотични страни, опознавайки културата им. Ванеса е откровена, че работата й на актриса и певица я прави щастлива и не я възприема единствено като препитание или задължение, а и като начин на живот. Какво друго споделя красивата Паради за живота и кариерата и ще се омъжи ли скоро за дългогодишния си партньор, както гласят слуховете – читателите ще разберат от единствено в новия брой на списанието.

Априлският брой на ELLE влезе в най-потайното място на звездите – тяхните спални, за да види какво издава начинът, по който спят. Депутатката Калина Крумова, двойката Александър Санов – Среброто и половинката му Нели, световният шампион по спортна гимнастика ще разкрият своите сънища…

Специалнaта изненада, която ELLE подарява през април е пътеводителят в пролетния шопинг. Култовият ELLE Fashion Guide ще отведе читателите в най-новите модни тенденции за сезон Пролет-Лято, а всеки притежател ще може да им се наслади Serdika Center. Най-новите колекции ще се предлагат с намаления в сезона за смяна на зимния гардероб, трескаво търсене на абитуриентския тоалет или безкрайни нощни партита.

 

Очаквайте ELLE на 19 март.