Българската ПР компания разширява бизнеса си на Балканите в навечерието на 18-та си годишнина

Агенция APRA Porter Novelli отваря свои представителства в Македония, Албания и Косово. Българската ПР компания ще предлага услугите си както на глобалните клиенти на веригата Porter Novelli в региона, така и на местни дружества и организации, които имат нужда от стратегически партньор в сферата на комуникациите.

„Офисите ни в Скопие, Тирана и Прищина са логично продължение на успехите ни на българския пазар. Клиентите на APRA Porter Novelli са предимно международни компании, които развиват бизнеса си на Балканите, и имат нужда от агенция, която да управлява кампаниите и проектите им навсякъде в региона. Разрастването на веригата ще ни даде възможност да разширим успешното си партньорство с нашите клиенти и да ги подкрепим и в техните планове извън страната”, заяви Ружа Загорска, изпълнителен директор на агенцията.

APRA Porter Novelli е сред водещите комуникационни агенции в България. Сред клиентите на компанията са Нестле България, Coca-Cola Hellenic Bulgaria, HP, Санома Блясък България, Майкрософт България, Сименс Здравеопазване, Ромпетрол България, Байерсдорф България, Fashion Days, Brown-Forman и много други.

През юли 2012 г. агенцията празнува 18 години от основаването си. През годините кампании на APRA Porter Novelli печелят редица престижни награди, сред които Bright Awards, SABRE Awards, Stevie Awards, PR Platinum Awards и много други.

Porter Novelli International е част от Omnicom group (www.omnicomgroup.com), която е най-голямата комуникационна група в света, предоставяща услуги в областта на рекламата, стратегическия маркетинг, медия планирането, връзките с обществеността на повече от 5 000 клиенти в над 100 страни.