Горещи летни емоции, студени коктейли и танци до зори – това е рецептата за най- щурото парти на сезона, което ще се случи на втори юли в центъра на София. Точно в 21 ч. вечерта Sofia Live Club отваря врати за ексклузивното Absolut Cosmopolitan Bikini Party. За доброто настроение на посетителите DJ Dian Solo ще миксира най-новите музикални хитове цяла нощ, а организаторите от списание Cosmopolitan са подготвили изненади и много подаръци за всички, които обичат предизвикателствата. Актьорът Дарин Ангелов ще влезе в ролята на домакин и ще напътства момичетата в Cosmo игрите.

Absolut Cosmopolitan Bikini Party ще представи за пръв път най-новите тенденции в банските за сезон 2011 г. Атрактивните момичета от Secret Garden, начело с Биляна Йотовска, ще дефилират пред погледите на всички присъстващи.

Бурната парти нощ със сигурност ще остане незабравима за едно от момичетата, което ще бъде избрано за Absolut Cosmo Girl. Още с пристигането си те ще бъдат снимани като истински холивудски звезди, а останалите гости ще изберат своята фаворитка. Най-забележителното Cosmo момиче ще спечели и голямата награда – изненадата на вечерта.

Много подаръци очакват и дамите, които се осмелят да дойдат с най-високите си обувки. В традиционното мерене на токчета ще бъдат отличени първите три момичета, които споделят страстта на Кари Брадшоу към елегантните хай хилс.

Специално към най-смелите дами Cosmopolitan отправя своето голямо предизвикателство – да облекат за партито горнището на любимия си бански, с който ще прекарат ваканцията тази година. Това ще им донесе не само усещането за истинска плажна фиеста, но и страхотни подаръци от списанието.