Тийн звездата Боги ще подкрепя участниците по време на турнира

 

25.04.2013г., Варна

Първият етап на футболния турнир „Купата на Coca-Cola: Движи се“ във Варна привлече 22 училища, които след вътрешни квалификации излъчиха най-добрия си отбор за градския финал. Повече от 500 младежи спортуваха активно и се забавляваха през изминалия месец. Тази събота, 27 април, в 8.30 ч. в Общинския спортно-развлекателен комплекс “Младост” започва градският финал. Победителят ще вдигне купата за Варна и ще се класира за последния етап на турнира през юни, когато ще премери сили с финалистите от Пловдив, Бурагас и София. Голямата награда за шампиона е 3-дневен футболен лагер в базата на италианския „Ювентус“ и среща с отбора.

Звездата от „Х фактор“ Боги ще дойде на стадиона в събота, за да зарадва всички футболните фенове и почитателите си. Изпълнителят на „Спри“ няма търпение да смени музикалната сцена с футболния терен и да стане част от „Купата на Coca-Cola“ във Варна.

За всички участници в турнира, както и за публиката са предвидени много игри и изненади, а най-активните ще си тръгнат с награди.

„Купата на Coca-Cola: Движи се“ се организира за втора поредна година от системата на Coca-Cola в България в партньорство с Министерството на физическото възпитание и спорта като част от програмата „Аз обичам спорта“, Министерството на образованието, младежта и науката, община Варна, община Бургас, община Пловдив и Столична община. Повече информация може да намерите на: www.coca-cola.bg, както и на фейсбук страницата на инициативата: http://www.facebook.com/CocaColaCupBulgaria